Ik help actieve mensen van hun 
"shin splints" af, met behulp van een bewezen programma en coaching.
Ben jij actief maar heb je steeds weer last van shin splints en kan je daardoor niet echt lekker bewegen?


Mijn naam is Corné van 't Hoenderdal en ik help actieve mensen om deze vervelende blessure eindelijk te stoppen. 
Met behulp van een trainingsschema kom jij zelfstandig van je scheenbeenklachten af en komt deze blessure nooit meer terug!
Natuurlijk is dit trainingsprogramma op niveau aan te passen.


Wil jij graag weer pijnvrij bewegen? 
En binnen 4 weken van je deze klachten af zijn?
Klik dan op onderstaande link voor wat extra informatie. 
Wat klanten zeggen:
"Het is een pak goedkoper dan wat ik al aan de kinesist heb betaald en dit heeft meer effect!"
"Ik had niet echt twijfels, ik had iets van baat het niet dan schaadt het niet.... Ik heb een goede ervaring gehad met Het Shin Splint Programma. De video is duidelijk en het programma boek lekker kort. Ik raad het aan aan iedereen die scheenbeen problemen heeft. Het zijn makkelijke oefeningen met groots resultaat ! "

-Tineke Callant
Hardlopen
"De oefeningen waren heel makkelijk, je kunt ze zelfs tijden het tandenpoetsen doen"
"Na 7 jaar dingen geprobeerd te hebben kwam het steeds weer terug. Rust houden had geen ene zin voor mij. Na een paar weken stoppen had ik dan gewoon weer last. Ik had in het begin wel twijfels, ik had het vaker geprobeerd en dan denk je een beetje van... misschien gaat het nooit meer weg.

Normaal was ik altijd bang voor een training, maar nu heb ik  helemaal geen last meer. Gewoon heerlijk! De oefeningen waren heel makkelijk overal toe te passen en dan doe je ze ook! Gewoon tijdens het tandenpoetsen zelfs. Ik vond eigenlijk alles heel duidelijk, helemaal met die video erbij dat maakt het nog makkelijker. Ik raad het aan iedereen aan die shin splints heeft, geeft het een kans, probeer het."  

-Jamil de Heer
Basketbal
"Wat voldoening geeft is dat het helpt! Dat is hetgeen wat het leuk maakt en je weer vertrouwen in je lichaam geeft."
Voordat ergens voor gaat heb je altijd wel twijfels, het is namelijke een lastige blessure. Ik was een beetje radeloos, helemaal omdat de specialist eigenlijk ook geen duidelijk antwoord kon geven. Ik hoopte maar dat het ging werken. 

Ik ging er gewoon voor en omdat er snel resultaten waren heb ik nooit meer aan de geld terug garantie gedacht;). De oefeningen zijn erg gemakkelijk en leer je dus snel uit je hoofd. Daarom doe je ze ook even tussendoor. Helemaal als je steeds resultaat ziet. Iedere sporter met shin splints moet dit proberen! 

Met het wekelijkse contact maak je dit programma echt persoonlijk. Bedankt!


-Chris Hoevenaars
Hardlopen
"Dit zijn gewoon mijn wereldoefeningen"
"Ik wil niet dat mijn lichaam zodanig geirriteerd wordt door mn schenen. Deze gebruik je gewoon elke dag. Je moet niet zoveel last hebben dat je amper kan lopen. Maar nu 2,5 week verder met Het Shin Splint Programma en heb ik de term van shin splints niet meer. Ik zou het aanraden aan elke sporter én sportfanaat die iets intens doet."

-Justin Nijman
Basketbal
Find me on:
©2018 ShinSplintProgram.com
Powered By ClickFunnels.com