Over Corné
Corné was 16 jaar oud en besloot flink te trainen in de zomerstop om fitter te zijn dan ooit voor het aankomende basketbalseizoen. En dat was hij ook, maar niet voor lang. Drie weken na de start van het seizoen, nog voordat de eerste wedstrijd was gespeeld, begon de pijn. Een zeurende pijn in zijn onderbenen die alleen maar erger werd én steeds minder snel wegging. Al het harde werk bleek voor niets, als het zo doorging verloor Corné zijn 'starting five' positie. 

"Shin Splints" was de constatering van een specialist. De twee wekelijkste behandelingen hielpen mondjesmaat en tien weken later waren de klachten niet áf, maar juist toegenomen. Omdat hij elke dag last had van deze blessure, en zelfs trappenlopen op zijn opleiding een probleem werd,  besloot hij om zijn team tijdelijk te laten zitten en zelf op onderzoek uit te gaan. 

Na weken van research en testen kwam hij erachter hoe én waarom hij deze blessure had en hoe hij dit kon oplossen. Het kostte een hoop tijd en energie om alle 'methodes' te testen en te kijken wat er nu werkelijk hielp. Doordat geen enkele methode volledig hielp, stelde hij zijn eigen trainingsprogramma op, waarbij alle aspecten van deze irritante blessure aangepakt werden. 

Na een half jaar gestopt te zijn, stapte hij eindelijk weer op het veld en dit keer pijnvrij. De trots die hij voelde toen hij voort het eerst PIJNVRIJ op het veld stond is nauwelijks met woorden te omschrijven. De jaren erna kwam de blessure af en toe weer terug maar dan pakte hij zijn eigen trainingsprogramma erbij en was hij er binnen twee weken weer vanaf. Corné besefte dat hij hier een methode in hand had die super veel mensen zou kunnen helpen.

Daarom helpt Corné nu allerlei sporters, van marathon lopers tot vollyballers, van deze blessure af met zijn bewezen trainingsprogramma en online coaching. Diegene die Corné helpt met deze blessure zijn er vaak binnen drie weken al vanaf en kunnen dan weer pijnvrij sporten. Een basketballer zei over het programma: "verbazingwekkend dat iets waar ik al zó lang mee loop, zo snel op te lossen is en ik heb al zoveel geprobeerd!"


Find me on:
©2018 ShinSplintProgram.com
Powered By ClickFunnels.com